Άγνωστοι πέταξαν πέτρες σε λεωφορείο στην Αθηνών - Κορίνθου
Άγνωστοι πέταξαν πέτρες στο παρμπρίζ λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αχαΐας, προκαλώντας ζημιές στο όχημα.
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο 62ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, στους Αγίους Θεοδώρους.
Σύμφωνα με το korinthostv.gr, η ψυχραιμία του οδηγού αποδείχθηκε σωτήρια καθώς κατάφερε να μην χάσει τον έλεγχο του οχήματος, στο οποίο βρίσκονταν 37 επιβάτες.
Το λεωφορείο με τους επιβαίνοντες ακινητοποιήθηκε στο ΚΤΕΛ Ισθμού. Στη συνέχεια, οι επιβάτες θα μεταφερόντουσαν με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ισθμού στην Αχαΐα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα περιστατικά αυτά είναι καθημερινά και μπορούν να αποβούν μοιραία για τους διερχόμενους οδηγούς.
Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Δυτικής Αττικής. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Στους δρόμους βγαίνουν ξανά οι αγρότες λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ: Mπλόκο στον Ε65 το μεσημέρι – Τα αιτήματά τους (vid)
10:38
ΔΟΕ: Η τρέχουσα πετρελαϊκή κρίση «είναι πιο σοβαρή από αυτές του '73, του '79 και του 2002 μαζί»
10:34
Ευάλωτα νοικοκυριά και πολύ μικρές επιχειρήσεις στο επίκεντρο του Κοινωνικού Κλιματικού Ταμείου
10:23
Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα (pic)
10:18