Αποκλειστικό: Καρέ – καρέ η δράση των ληστών των χρηματοκιβωτίων
Είναι γνωστοί ως «οι ληστές των χρηματοκιβωτίων». Έχουν κάνει πάνω από 10 «χτυπήματα» και καταφέρνουν να μπουν από μικρά καταστήματα μέχρι και σε μεγάλες επιχειρήσεις.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το CNN Greece αποτυπώνονται τα μέλη της συμμορίας, την ώρα που έχουν καταφέρει να βγάλουν το χρηματοκιβώτιο από κρεαταγορά του Περιστεριού και να το φορτώνουν σε ένα Ι.Χ., πριν εξαφανιστούν.
Αδιαφορούν για το εάν στο σημείο, που κάνουν τη διάρρηξη, υπάρχουν κάμερες ασφαλείας.
Φροντίζουν να έχουν κουκούλες στο κεφάλι τους, για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους αλλά και γάντια στα χέρια τους για να μην αφήσουν αποτυπώματα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μπορούν να αρπάξουν οποίο χρηματοκιβώτιο βάλουν στόχο, καθώς στο παρελθόν έχουν καταφέρει να κλέψουν ακόμα και χρηματοκιβώτιο βάρους μισού τόνου.
Η συμμορία απαρτίζεται από πέντε άτομα και οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς που στο παρελθόν είχαν απασχολήσει για παρόμοια αδικήματα.
Βόνιτσα: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 40χρονος από το φαράγγι Τρύφου - Σώος ο φίλος του
10:17
Βουλή: Καθολική καταδίκη για τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα - «Δεν συνιστούν παρά εγκληματίες»
10:16
Καιρός: Ζέστη με θερμοκρασίες έως 38 βαθμούς σήμερα - Αλλαγή σκηνικού με καταιγίδες το απόγευμα
10:15
Δούκας για Πετράλωνα: Βοήθημα 3.000 ευρώ σε 7 νοικοκυριά - Επαφές με Airbnb για άμεση διάθεση χώρων
10:13