Σύλληψη 54χρονου για την κακοποίηση 6χρονου σε δομή φιλοξενίας στην Αθήνα
Έναν 54χρονο από το Κονγκό που διαμένει σε δομή φιλοξενίας στην Αθήνα, συνέλαβαν πριν από λίγο οι Αρχές, για την κακοποίηση ενός 6χρονου αγοριού.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το παιδάκι ζει μαζί με τη μητέρα του στην ίδια δομή φιλοξενίας, καθώς έχουν υποβάλει αίτημα ασύλου.
Ο μικρός αποκάλυψε πώς το κακοποίησε ο 54χρονος στη μητέρα του, το πρωί της Κυριακής.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον άνδρα, ενώ το παιδάκι παρακολουθείται από ψυχολόγο.
Το αγοράκι και η μητέρα του είχαν έρθει στην Ελλάδα στα τέλη του 2018 και διέμεναν αρχικά στη Σάμο. Στις αρχές του 2019, μεταφέρθηκαν στην ενδοχώρα και συγκεκριμένα διαμένουν από τότε στη συγκεκριμένη δομή.
ΚΟΣΜΟΣ
Βομβαρδισμένο τοπίο οι πόλεις στη Γαλλία μετά τις ολονύκτιες ταραχές - Νέες διαδηλώσεις στην Αλβανία
13:22
ΚΟΣΜΟΣ
Λιθουανία: Στα καταφύγια οι πολίτες λόγω συναγερμού για άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο
13:20
ΚΟΣΜΟΣ
Στα σκαριά αποστολή για τη συλλογή δειγμάτων από τον δορυφόρο του Άρη, Φόβο από την Ιαπωνία
13:13
ΚΟΣΜΟΣ
Ρουμανικά F-16 κατέρριψαν ρωσικά drone στη Μαύρη Θάλασσα
13:02
ΕΛΛΑΔΑ