«Μπαράζ» υπερπτήσεων τουρκικών αεροσκαφών πάνω από την Ελλάδα
«Μπαράζ» υπερπτήσεων τουρκικών αεροσκαφών έχουν σημειωθεί σήμερα, Δευτέρα.
Αρχικά, δύο τουρκικά F-16 πέταξαν το μεσημέρι πάνω από την νήσο Αγαθονήσι, το σύμπλεγμα νησιών Ανθρωποφάγοι και την Μακρόνησο.
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, ένα ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών στις 14:37, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, πέταξε πάνω από την νήσο Αγαθονήσι στα 22.000 πόδια και στην συνέχεια στις 14:39 έκανε υπέρπτηση, στο ίδιο ύψος, πάνω από το σύμπλεγμα νησιών Ανθρωποφάγοι και την Μακρόνησο.
Επιπρόσθετα, στις 14:40 δύο τουρκικά F-4 πραγματοποίησαν υπέρπτηση πάνω από τους Ανθρωποφάγους και την Μακρόνησο στα 20.000 πόδια.
Λίγο αργότερα, σημειώθηκε μία ακόμα παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου, όταν δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από την νήσο Παναγιά και τις Οινούσσες.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών στις 16:24.
Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά.
Πτώση ατόμου στις ράγες του Ηλεκτρικού στα Κάτω Πατήσια
21:36
Τουρκία: Μαθητής πυροβόλησε τον διευθυντή του μέσα στο σχολείο - Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα (vid)
21:28
Μιλάνο: Συμμορία ανάγκασε 15χρονο να γδυθεί και να κάνει ανάληψη από ATM - Τέσσερις συλλήψεις
21:19
Σέρρες: Νεκρός οδηγός ηλεκτρικού πατινιού - Τον παρέσυρε αυτοκίνητο
21:10