Στην Αθήνα την Τετάρτη ο Ντόναλντ Τουσκ - Με ποιους συναντάται
Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ο Ντόναλντ Τουσκ, καλεσμένος του «Athens Democracy Forum», που πραγματοποιείται για έκτη χρονιά, από το Democracy & Culture Foundation, σε συνεργασία με τους The New York Times, το Ταμείο για τη Δημοκρατία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, τον δήμο Αθηναίων και την εφημερίδα «Η Καθημερινή».
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, την Τετάρτη στις 15.00 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ στις 18.10 θα μιλήσει στο Φόρουμ.
Στις 19.40 θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη.
Την Πέμπτη θα λάβει μέρος και πάλι στο Φόρουμ και στις 20.45 θα παρευρεθεί στην απονομή, μετά θάνατον, του «Βραβείου Δημοκρατίας της πόλης των Αθηνών», στον δολοφονηθέντα δήμαρχο του Gdansk της Πολωνίας, Πάβελ Αντάμοβιτς.
Τσατραφύλλιας: Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει - Οι επτά περιοχές που θα «σαρώσει» σήμερα o Byron
11:24
Χειροπέδες σε επτά άτομα για «φρουτάκια» στην Θεσσαλονίκη
11:21
Sports Party* με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
11:09
Εκλογές στο Χονγκ Κονγκ: Χαμηλό αναμένεται το ποσοστό συμμετοχής λόγω της πυρκαγιάς
11:06