ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 19χρονης στη Ρόδο: Ξεσπά ο πατέρας της - «Να τιμωρηθούν με την αυστηρότερη ποινή»

Βιασμός 19χρονης στη Ρόδο: Ξεσπά ο πατέρας της - «Να τιμωρηθούν με την αυστηρότερη ποινή»

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω η δίκη για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης ΑμΕΑ στη Ρόδο, τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι ο 20χρονος Αλβανός (που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη) και ένας 23χρονος Ρομά.

«Δεν έχω ξεχάσει εκείνη τη βραδιά, δεν μπορώ να ξεχάσω τι έγινε, πέρασα πολύ άσχημα στα χέρια τους» είπε η νεαρή κοπέλα που έχει 67% αναπηρία.

Στο πλευρό της ήταν οι γονείς της και η αδερφή της. Η μητέρα της μίλησε για τον εφιάλτη που βιώνουν.

«Έχει αλλάξει η ζωή μας προς το χειρότερο. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Ανατριχιάζω μόνο που έχει την όρεξη και φωνάζει. Εγώ στη θέση του θα κοιτούσα μόνο κάτω», είπε η μητέρα της σύμφωνα με το Star.



«Είμαι αθώος»

«Είμαι αθώος. Άδικα είμαι στη φυλακή. Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα λυθούν», ανέφερε σύμφωνα με το Star την ώρα που έβγαινε από το δικαστήριο με χειροπέδες, o Αλβανός κατηγορούμενος.

«Να τιμωρηθούν με την αυστηρότερη ποινή που υπάρχει»

«Αυτός ο θυμός υπάρχει και δυναμώνει ακόμα, όπως και να έχει έβλαψαν το παιδί μου.

Εγώ ως πατέρας νιώθω ότι μου έχουν βιάσει την ψυχή μου, και γι'αυτό το λόγο είμαι και θυμωμένος και εξοργισμένος και θα ήθελα να τιμωρηθούν με την αυστηρότερη ποινή που υπάρχει», ξέσπασε ο πατέρας της 19χρονης μιλώντας στον ANT1.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ