Διαμαρτυρία κατά Κοντονή από οπαδούς του ΠΑΟ σε Χίλτον και γραφεία ΣΥΡΙΖΑ
Περίπου 1.000 φίλου του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το Χίλτον όπου αναμενόταν να βρεθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, για τη γιορτή της ΕΠΣΑ. Όμως τελικά ο υφυπουργός δεν εμφανίστηκε στην εκδήλωση.
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναξαν συνθήματα κατά της απόφασης του υφυπουργού να κλείσει την Θύρα 13. Στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου ήταν παρατεταγμένες διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια, όμως δεν συνέβη το παραμικρό.
Κατά τις 20:30 οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποχώρησαν με κατεύθυνση τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όπως έκαναν και προχθές.
ΧΡΗΜΑ
Πόσα ενοίκια χρειάζονται για να αγοράσετε σπίτι - Εκπλήξεις στο «Θερμόμετρο» ακινήτων
16:40
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ - Μακρόν: «Η Γαλλία δεν στέλνει πλοία στο Ορμούζ»
16:40
ΚΟΣΜΟΣ
Δεν είμαστε ουδέτεροι στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, είμαστε στην ΕΕ, δήλωσε ο Γερμανός ΥΠΕΞ
16:39
ΚΟΣΜΟΣ
Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ για τον πόλεμο στο Ιράν
16:31
CULTURE