«Δεν έχει έρθει ακόμα να ζητήσει συγγνώμη»: Ξεσπάει ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας
Κρίσιμες είναι οι τελευταίες ημέρες για την 8χρονη Αλεξία, που χτυπήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα το Πάσχα, στη Θήβα.
Η θεραπεία της στο Παίδων έχει ολοκληρωθεί και τώρα, πρέπει να μεταφερθεί στο εξωτερικό.
Συγκεκριμένα, η μικρή βρίσκεται ακόμη στην αναμονή για τη μεταφορά της στο κέντρο αποκατάστασης του Αμβούργου, καθώς δεν έχει συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό, σύμφωνα με τον Alpha.
Ο ΕΟΠΥΥ εξετάζει αίτημα της οικογένειας, με το οποίο ζητά να εγκριθεί το κονδύλι ύψους 90.000 ευρώ το συντομότερο, ώστε το παιδί να ταξιδέψει στις 22 Οκτωβρίου.
Την ίδια ώρα, ο κατηγορούμενος για τον τραυματισμό της 8χρονης στο κεφάλι, «εμφανίστηκε» για πρώτη φορά, μέσω του δικηγόρου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έστειλε επιστολή με την οποία προτείνει να δίνει το ποσό των 800 ευρώ κάθε μήνα στην οικογένεια για την αποκατάσταση της μικρής.
«Το ποσό αυτό είναι γελοίο. Με εξοργίζει πολύ. Δεν έχει έρθει ακόμα να ζητήσει συγγνώμη», δηλώνει από την πλευρά του, ο πατέρας της 8χρονης.
Ο πόλεμος στο Ιράν «δυνάμωσε» το δολάριο - Πόσο θα κρατήσει η ανάκαμψη
10:02
Το υπερόπλο που εκτοξεύει 4.500 σφαίρες το λεπτό και προστατεύει την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη
10:01
«Η ΔΕΗ συναντά την Τέχνη» για 2η φορά και συμβάλλει στην εξέλιξη της κοινωνίας
10:00
Αίγλη Ζαππείου: Corporate events με χαρακτήρα και «αίγλη» στο πιο εμβληματικό venue της Αθήνας
10:00