Πτήση ζωής: Στην Κρήτη το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για αεροδιακομιδή
Στην Κρήτη έφτασε, περίπου, στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, για τη μεταφορά ασθενούς.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του neakriti, πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας 59 ετών, ο οποίος υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αεροσκάφος ήρθε στην Κρήτη από τη Σαντορίνη.
Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» βρισκόταν από την πρώτη στιγμή ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διασώστες, προκειμένου να παραλάβουν τον ασθενή και να τον μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Σημειώνεται πως οι αεροδιακομιδές ασθενών με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος - είναι συχνές, ωστόσο σπάνιες στην Κρήτη - πραγματοποιούνται όταν πρόκειται για σοβαρά περιστατικά και δεν υπάρχουν διαθέσιμα άλλα εναέρια μέσα μεταφοράς.
Η νέα Porsche Cayenne Electric Coupe είναι κομψή και μπορεί να είναι και πανίσχυρη
12:09
Τραμπ για τους πυροβολισμούς: «Στην αρχή νόμισα ότι είχε πέσει ένας δίσκος στο πάτωμα» (vid)
12:06
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Παράταση στις αιτήσεις μέχρι αύριο, λέει η διοικήτρια ΔΥΠΑ - Όλα τα ΑΦΜ σήμερα
11:57
Κάγια Κάλας για πυροβολισμούς στις ΗΠΑ: «Η πολιτική βία δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία»
11:42