Σεισμός στη Μυτιλήνη - Αισθητός σε πολλές περιοχές
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη αναθεωρημένη λύση του Ευρωπαϊκού - Μεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου (EMSC), σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/10), στις 02:55, σε περιοχή του κεντρικού Αιγαίου.
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 10 χλμ. σύμφωνα με το EMSC.
Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται, 56χλμ. δυτικά της πόλης της Μυτιλήνης.
Ο σεισμός έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές, ενώ δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί.

H αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών δίνει το σεισμό στα 4,2 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 37,4 χλμ, και επίκεντρο τα 73 χλμ. δυτικά - βορειοδυτικά της πόλης της Μυτιλήνης.
Από την πλευρά του και το Αμερικάνικο Ινστιτούτο Γεωλογικής Επισκόπισης (USGS), κατέγραψε το σεισμό στα 4,2 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 10 χλμ.
Συνάντηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με την πρώτη γυναίκα Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι (pic)
11:16
Χίος: «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα θαλάσσια σύνορά μας» - Τρίτη ημέρα ερευνών στο σημείο της τραγωδίας
11:11
Με μορφή πιθήκων το ζεύγος Ομπάμα σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ντόναλντ Τραμπ (pic)
11:06
Πάτρα: 24χρονη επιχείρησε να περάσει κοκαΐνη σε κρατούμενο στη φυλακή Αγίου Στεφάνου
10:57