Έφοδος της αστυνομίας σε «στρατηγείο» ναρκεμπόρων - Τι εντόπισαν
Καίριο χτύπημα στους εμπόρους ναρκωτικών που δραστηριοποιούνται στην οδό Αντωνιάδου στο κέντρο της Αθήνας κατάφεραν πριν από λίγο οι Αρχές.
Συγκεκριμένα, έκαναν έφοδο στο κτήριο το οποίο χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο και στρατηγείο και εντόπισαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης, αλλά και όπλα.
Οι αστυνομικοί για την επιχείρηση χρησιμοποίησαν τις ειδικές επιχειρησιακές μονάδες της ΟΠΚΕ οι οποίες μάλιστα αναγκάστηκαν να κάνουν και χρήση κρότου – λάμψης καθώς δέχτηκαν επίθεση από τους εμπόρους ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αύριο αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.
Ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δημοσιοποίησε εικόνες από την επιχείρηση της αστυνομίας με το χαρακτηριστικό hashtag «ΑΣΟΕΕ επιτέλους τέλος».
Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες: Βήμα - Βήμα η διαδικασία
00:30
Τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία: Νεκρή 29χρονη οδηγός μετά από ανατροπή οχήματος
23:59
Ηράκλειο: Παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση δοκαριού σε κατασκήνωση
23:49
Φωτιά στη Αττικοβοιωτία: Βραχυκύκλωμα δείχνει το πόρισμα - Οι κακοτεχνίες στο «σημείο μηδέν»
23:38