Κρήτη: Θανατηφόρο τροχαίο στη Σκαλέτα - Κρίσιμες ώρες για 5χρονο παιδί
Δύο μικρά παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο το πρωί της Κυριακής στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο οποίο έχασε τη ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, ένα 5χρονο κορίτσι, που φέρεται σοβαρότερα τραυματισμένο, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή, στη Μονάδα Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Παρακολουθείται στενά από παιδοχειρουργό, νευροχειρουργό, ορθοπεδικό και οφθαλμίατρο.
Η μόλις 3 ετών αδελφή της νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του ίδιου νοσοκομείου, φέροντας τραύματα στην λεκάνη και το πόδι. Οι γιατροί αντιμετωπίζουν την περίπτωση αυτή συντηρητικά και προς το παρόν δεν κρίνεται απαραίτητο να μπει στο χειρουργείο.
Στο Πανεπιστημιακό νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ αλλά χωρίς σοβαρά τραύματα και η μητέρα τους και οδηγός του ενός από τα εμπλεκόμενα στο τροχαίο οχήματα.
Σημειώνεται ότι στο δεύτερο αυτοκίνητο, εκτός από την άτυχη 83χρονη που έχασε τη ζωή της, επέβαιναν 3 ακόμα ενήλικες.
Ένα αντρόγυνο 56 ετών, εκ των οποίων η γυναίκα ανασύρθηκε πολυτραυματίας και εισήχθη στο χειρουργείο. Ο σύζυγος της φέρει μηριαίο κάταγμα ενώ στο πίσω κάθισμα καθόταν ένας ακόμα 55χρονος που είναι καλά στην υγεία του.
Σενετάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν θα γίνω θύμα πολιτικής ανθρωποφαγίας, πότε δεν έκανα κάτι παράνομο»
17:01
Χρυσός στον τελικό των κρίκων ο Λευτέρης Πετρούνιας - Σάρωσε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου
16:50
Πέντε συλλήψεις μελών κυκλώματος διακίνησης μεταναστών στη Σάμο – Επιχείρηση του Λιμενικού
16:45
Ρουμανία: Σε τεχνητό κώμα τέθηκε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου - Η ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας
16:33