ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: 34χρονος φέρεται να βίασε 50χρονη σε ερημική τοποθεσία

Κρήτη: 34χρονος φέρεται να βίασε 50χρονη σε ερημική τοποθεσία
ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Συγκλονισμένη είναι η Κρήτη με την είδηση πως ένας 34χρονος οδήγησε σε ερημική τοποθεσία μία 50χρονη και στη συνέχεια τη βίασε.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της ίδιας της γυναίκας στις αρχές με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν και να συλλαμβάνουν τον δράστη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής όταν η 50χρονη συναντήθηκε με τον 34χρονο στο Ηράκλειο προκειμένου να καπνίσουν χασίς.

Ωστόσο, εκείνος – σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας – την οδήγησε με το αυτοκίνητο σε μία ερημική τοποθεσία όπου και την βίασε.

Στη συνέχεια η 50χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα όπου και κατήγγειλε το γεγονός, δίνοντας μία λεπτομερή περιγραφή για τον άνδρα.

Οι αστυνομικοί μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν και τον εντόπισαν, συλλαμβάνοντάς τον.

Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις ενώ στη συνέχεια βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για ν’ απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου την Πέμπτη το πρωί στον ανακριτή για να δώσει εξηγήσεις για τα όσα κατηγορείται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ