Τροχαίο στο Κερατσίνι: Πατέρας τριών παιδιών το θύμα - Έκκληση της οικογενείας να βρεθεί ο οδηγός
Αναζητείται ο οδηγός του φορτηγού που χτύπησε και εγκατέλειψε αιμόφυρτο έναν άνδρα και πατέρα τριών παιδιών, στο Κερατσίνι τον περασμένο μήνα.
Η αδερφή του θύματος ζητά να βρεθεί ο ένοχος για να λυτρωθούν, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
«Δεν θα πω ασυνείδητος, είναι πολύ ευγενική λέξη. Θεωρώ ότι είναι κακόψυχος και ότι μπορεί να το ξανακάνει. Θέλουμε να μάθουμε πώς; Τι έγινε; Γιατί;» ανέφερε η Κωνσταντίνα Βαφειάδη.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας- Κερατσινίου στις 25 Σεπτεμβρίου. Ο Γιάννης Βαφειάδης πήγαινε από τον Πειραιά στο Πέραμα.
«Έμαθα ότι χτυπήθηκε από φορτηγό. Ήταν με τη μηχανή και φορούσε κράνος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, το παιδί είχε διαλυθεί. Είναι τέτοιο το χτύπημα που φαίνεται ότι κάποιος τον χτύπησε» λέει η αδελφή του.
Ο Γιάννης Βαφειάδης είχε μετακομίσει στον Πειραιά από τον Δομοκό το καλοκαίρι, μαζί με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά τους. Την ημέρα του τροχαίου πήγαινε να ξεκινήσει τη βάρδια του στη νέα του δουλειά.
Η αδελφή του κάνει έκκληση μέσω του Star αν υπάρχει κάποιος που είδε κάτι εκείνη τη μέρα, να ειδοποιήσει την αστυνομία.
«Βιολάντα»: Τι δείχνει το πόρισμα του ΕΜΠ για τον διαβρωμένο σωλήνα
21:20
Δημοψήφισμα για την ένταξη της Ισλανδίας στην ΕΕ τους επόμενους μήνες προανήγγειλε η πρωθυπουργός της χώρας
21:20
Ο πρώην ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ Λάρι Σάμερς παραιτείται από το Χάρβαρντ μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση Έπσταϊν
21:10
Βουλή: Ψηφίστηκε το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
20:59