Παλαιό Φάληρο: Οι κακοποιοί που αρπάζουν χρηματοκιβώτια «χτύπησαν» σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων
Ακόμα και μία μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων έβαλαν στόχο τους οι κακοποιοί που αρπάζουν χρηματοκιβώτια.
Τα ξημερώματα τέσσερα άτομα εισέβαλαν στο Παλαιό Φάληρο στο κτίριο που στεγάζεται η μονάδα φροντίδας, έψαξαν να βρουν που είναι το χρηματοκιβώτιο, το άρπαξαν και έφυγαν σαν κύριοι.
Και μπορεί τελικά να ήταν άτυχοι, καθώς σύμφωνα με όσα είπαν οι υπεύθυνοι το χρηματοκιβώτιο δεν είχε χρήματα, όμως, παρόλα αυτά πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό που δείχνει την ανεξέλεγκτη δράση συμμοριών που αρπάζουν χρηματοκιβώτια όπου και αν βρίσκονται.
Οι Αρχές πάντως δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να είχαν επισκεφτεί στο παρελθόν τη μονάδα φροντίδας και να γνώριζαν για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου.
ΧΡΗΜΑ
Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων από δικαιούχους του Youth Pass 2026 - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
03:00
ΧΡΗΜΑ
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης που τέθηκε σε ισχύ από τον ΔΕΔΔΗΕ
02:00
ΧΡΗΜΑ
Στα «σκαριά» νέα «Ανακαινίζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται έως 36.000 ευρώ
01:00
ΧΡΗΜΑ
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
00:30
ΚΟΣΜΟΣ