Παλαιό Φάληρο: Οι κακοποιοί που αρπάζουν χρηματοκιβώτια «χτύπησαν» σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων
Ακόμα και μία μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων έβαλαν στόχο τους οι κακοποιοί που αρπάζουν χρηματοκιβώτια.
Τα ξημερώματα τέσσερα άτομα εισέβαλαν στο Παλαιό Φάληρο στο κτίριο που στεγάζεται η μονάδα φροντίδας, έψαξαν να βρουν που είναι το χρηματοκιβώτιο, το άρπαξαν και έφυγαν σαν κύριοι.
Και μπορεί τελικά να ήταν άτυχοι, καθώς σύμφωνα με όσα είπαν οι υπεύθυνοι το χρηματοκιβώτιο δεν είχε χρήματα, όμως, παρόλα αυτά πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό που δείχνει την ανεξέλεγκτη δράση συμμοριών που αρπάζουν χρηματοκιβώτια όπου και αν βρίσκονται.
Οι Αρχές πάντως δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να είχαν επισκεφτεί στο παρελθόν τη μονάδα φροντίδας και να γνώριζαν για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Everest: Γιατί από τα σάντουιτς «ανοίγονται» και στα μαγειρευτά φαγητά
08:02
ΚΟΣΜΟΣ
Έναρξη της πρώτης διάσκεψης για τη μετάβαση από τα ορυκτά καύσιμα - Το ελληνικό παράδειγμα
07:58
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Ψυχογιός (ΡΑΑΕΥ): Στα «σκαριά» πλατφόρμα για την παρακολούθηση των υδάτινων πόρων - Οι στόχοι
07:50
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Ο Αραγτσί χαιρετίζει την «υποστήριξη» της Ρωσίας στη «διπλωματία»
07:46
ΑΓΟΡΕΣ