ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: χαμηλές θερμοκρασίες έως την Τετάρτη, προς «Αλκυονίδες» μετά

Καιρός: χαμηλές θερμοκρασίες έως την Τετάρτη, προς «Αλκυονίδες» μετά
Eurokinissi

Χαμηλές θερμοκρασίες έως την Τετάρτη και στη συνέχεια ζεστές μέρες- πιθανόν και Αλκυονίδες- προβλέπουν οι μετεωρολόγοι καθώς για μια ακόμη φορά τα μοντέλα που προέβλεπαν χιονόπτωση και την Τρίτη δεν επιβεβαιώθηκαν.

Ούτε αυτή την φορά επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις για συνεχείς χιονοπτώσεις στην Αττική αν και τα φαινόμενα ήταν πιο έντονα και το "έστρωσε" σε αρκετές περιοχές των Βορείων προαστίων. Οι σημερινές προβλέψεις δείχνουν πως οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν για σήμερα και μεθαύριο χωρίς όμως χιονόπτωση και προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Ωστόσο, οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν, έως την Τετάρτη, οπότε και ο καιρός θα αρχίσει να μεταβάλλεται με αύξηση της θερμοκρασίας με ορισμένους να προβλέπουν ότι θα αρχίσουν οι Αλκυονίδες.

Δείτε στους χάρτες που ακολουθούν την εξέλιξη της θερμοκρασίας, για τις επόμενες μέρες την ίδια ώρα :

Με κόκκινο χρώμα φαίνεται από τα δυτικά να έρχεται κύμα υψηλών θερμοκρασιών που βαθμιαίως καλύπτει όλη την χώρα. Στο τέλος κάθε χάρτη, από το σύστημα POSEIDON, ορίζονται οι τιμές των θερμοκρασιών που αντιστοιχούν σε κάθε χρώμα.

Δευτέρα 14.00

grtem16012512mon12

Τρίτη 14.00

grtem16012612tues

Τετάρτη 14.00

grtem16012712wed12

Πέμπτη 14.00

grtem16012812thur

Ενδεικτικά, την Πέμπτη και την Παρασκευή, στο κέντρο της Αθήνας προβλέπεται θερμοκρασία 16 βαθμών Κελσίου, ενώ σήμερα είναι στους 7 βαθμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ