Κάλεσαν την αστυνομία σε κινηματογράφο για να ελέγξει πόσοι ανήλικοι παρακολουθούσαν το Joker
Η αστυνομία κλήθηκε σε κινηματογράφο για να διαπιστώσει πόσοι ανήλικοι βρίσκονταν σε προβολή της ταινίας Joker, η οποία είναι κατάλληλη για θεατές άνω των 18 ετών.
Συγκεκριμένα, η αστυνομία κλήθηκε από κάποιον ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού και ζήτησε επέμβαση για να διαπιστωθεί πόσοι ανήλικοι είχαν μπει στην αίθουσα.
Αστυνομικοί πήγαν τελικώς στον κινηματογράφο, που βρίσκεται επί της οδού Πατησίων, και προχώρησαν σε καταγραφή του περιστατικού.
Το θέμα μονοπωλεί τις τελευταίες ώρες τα social media, με τους χρήστες να κρίνουν ποικιλοτρόπως το περιστατικό.
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού
«Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση ότι έδωσε οποιαδήποτε εντολή στις αστυνομικές αρχές να παρέμβουν σε κινηματογραφικές αίθουσες», αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου και σημειώνει:
«Δεδομένου ότι στην είδηση φέρεται ότι υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημέρωσαν για την παρουσία ανηλίκων στις αίθουσες προβολής, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού έδωσε εντολή να εξακριβωθεί εάν πράγματι οι φερόμενες πληροφορίες αληθεύουν. Σε περίπτωση που εξακριβωθεί ότι οι καταγγέλλοντες είναι πράγματι υπάλληλοι του ΥΠΠΟΑ, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα διαδικασίες».
Παλαιστίνη: Ο Αμπάς ανέβαλε τις βουλευτικές εκλογές για τον Σεπτέμβριο του 2027
15:33
Γεωργιάδης: 11 μηνύσεις για παράνομη άσκηση του επαγγέλματος του διαιτολόγου- 9 αφορούν Social Media
15:20
Συνελήφθη 15χρονος στην Πεύκη για πορνογραφία - Ανέβασε στα social «πειραγμένη» φωτογραφία ανήλικης
15:10
Λωρίδα της Γάζας: Τουλάχιστον πέντε Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά χτυπήματα
14:57