ΕΛΛΑΔΑ

Η ΒΙΑΝΕΞ στηρίζει το πρόγραμμα «Μαζί και στο Σπίτι» του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. για ογκολογικούς ασθενείς

Η ΒΙΑΝΕΞ στηρίζει το πρόγραμμα «Μαζί και στο Σπίτι» του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. για ογκολογικούς ασθενείς

Η εταιρεία BIAΝΕΞ στηρίζει έμπρακτα το πρόγραμμα «Μαζί και στο Σπίτι» που υλοποιεί ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.).

 

Στο πλαίσιο υποστήριξης των Συλλόγων Ασθενών, η ΒΙΑΝΕΞ επιχορηγεί για το 2019 το σημαντικό αυτό πρόγραμμα στήριξης των καρκινοπαθών τελικού σταδίου και των οικείων τους, το οποίο ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2018. Σκοπός του προγράμματος «Μαζί και στο Σπίτι» είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ογκολογικών ασθενών με την παροχή ανακουφιστικής φροντίδας και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στο οικείο περιβάλλον τους, από ειδικούς ψυχολόγους και κοινωνική λειτουργό. Η προσφορά των υπηρεσιών γίνεται δωρεάν.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.) ιδρύθηκε το 2004 στην Αθήνα. Λειτουργεί και βασίζεται σε εθελοντική δράση και χορηγική υποστήριξη. Έχει ως στόχο να προσφέρει συναισθηματική, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη στους ογκολογικούς ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους, καθώς και να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί την κοινωνία σχετικά με τον καρκίνο.

LOGO VIANEX1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ