Αίσιο τέλος για τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από την πεζογέφυρα της Κύμης
Έληξε ο συναγερμός που είχε τεθεί μετά από απόπειρα άγνωστου άνδρα να αυτοκτονήσει από την πεζογέφυρα της Λεωφόρου Κύμης στο ύψος του Λαϊνόπουλου.
Ο άνδρας βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα λίγα λεπτά πριν τις 12:00 το πρωί της Δευτέρας και απειλούσε να πέσει στο κενό. Αμέσως η Αστυνομία έκλεισε τη μια λωρίδα της λεωφόρου, ενώ στη συνέχεια κάλεσε ειδικό διαπραγματευτή.
Παράλληλα, είχε κλείσει και ο δρόμος κάτω από την γέφυρα, ο οποίος οδηγούσε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού.
Ο άνδρας -ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι μετανάστης- λίγο μετά πέρασε τα διαζώματα και βρέθηκε στην Λεωφόρο Κύμης. Εκεί επιβιβάστηκε σε ταξί.
Ωστόσο πριν ο οδηγός φύγει, οι άνδρες της αστυνομίας πρόλαβαν και τον συνέλαβαν.
Λίγο μετά τις 14:00 δόθηκε στην κυκλοφορία και το δεύτερο ρεύμα.
«Σωστά έπραξε»: Το πρώτο σχόλιο κυβερνητικών στελεχών για την απόφαση Καραμανλή
14:18
Περιστέρι: Ο μαυροφορεμένος άντρας πυροβόλησε πέντε φορές στον αέρα έξω από το γήπεδο - Πώς έγινε το περιστατικό μπροστά στα έντρομα παιδιά
14:15
Liveblog: «Μην ανησυχείτε αν θέλει ο Θεός θα τον βρούμε» λένε Ιρανοί για τον Αμερικανό πιλότο - Νέοι βομβαρδισμοί από ΗΠΑ - Ισραήλ
14:10
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 9 Απριλίου
14:07