Η γιαγιά με τα τερλίκια τα «έβαλε» με επίδοξο ληστή και… νίκησε
Νέες περιπέτειες έζησε η γνωστή γιαγιά με τα τερλίκια. Η γιαγιά Σουζάνα ήρθε αντιμέτωπη με επίδοξο ληστή στο σπίτι της στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης και κατάφερε να τον διώξει με το… μπασούνι της.
Όπως έκανε γνωστό το κανάλι Open, γύρω στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας η 90χρονη άκουσε έναν θόρυβο στην πόρτα του σπιτιού της και πήγε να δει τι συνέβαινε.
Θεωρώντας ότι είναι σπιτονοικοκύρης, άνοιξε την πόρτα και βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν ληστή, ο οποίος φορούσε μαύρα ρούχα και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.
Ο ληστής, που κρατούσε στο ένα χέρι ένα ψεύτικο όπλο και στο άλλο ένα κατσαβίδι, απείλησε την ηλικιωμένη και της έκανε νοήματα να του δώσει τα κοσμήματά της.
Ωστόσο, η γιαγιά Σουζάνα δεν φοβήθηκε, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και να χρησιμοποιεί το μπαστούνι της για να απωθήσει τον ληστή.
Ο σύζυγός της, παρότι άρρωστος, σηκώθηκε από το κρεβάτι και χρησιμοποίησε και το δικό του μπαστούνι για να φοβίσει τον άνδρα.
Τελικώς, ο ληστής το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.
SPONSORED
Έξι χρόνια gov.gr: Το αποτύπωμα σε αριθμούς - «Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η αλλαγή νοοτροπίας»
09:13
«Αναπτυξιακή εμπειρία, όχι τελική κρίση»: Το ψυχικό κόστος των Πανελληνίων και η διαχείρισή του
09:00
Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι κατέρριψαν δυο ιρανικά drones στα Στενά του Ορμούζ
08:46
Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για την 24χρονη που παρασύρθηκε από το λεωφορείο - Η στιγμή του τροχαίου
08:32