ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Μυστήριο με τον θάνατο του 33χρονου - Η οικογένεια «βλέπει» εγκληματική ενέργεια

Κρήτη: Μυστήριο με τον θάνατο του 33χρονου - Η οικογένεια «βλέπει» εγκληματική ενέργεια
Φωτογραφία Αρχείου ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση θανάτου του 33χρονου βενζινοπώλη σε χωριό του Ρεθύμνου της Κρήτης. Η οικογένειά του επιμένει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και διόρισε τεχνικό σύμβουλο για να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άνδρας.

Ο άνδρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος το μεσημέρι του Σαββάτου στην αποθήκη της επιχείρησής του, φέροντας τραύμα από πυροβολισμό.

Πριν βρεθεί νεκρός, είχε συναντηθεί με δύο άτομα. Οι συγγενείς του αποθανόντα χαρακτηρίζουν κομβική την παρουσία των δύο αυτών προσώπων στο σημείο και τονίζουν πως ο 33χρονος δεν είχε κανέναν λόγο να αυτοκτονήσει, όπως σημειώνει το cretalive.gr.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Βουλγαράκης, μιλώντας στο τοπικό μέσο, σημείωσε: «Θεωρούμε ότι είναι κομβικά τα πρόσωπα που βρέθηκαν το πρωί στο μαγαζί όπως αυτά εντοπίστηκαν από την ΕΛΑΣ μέσα από τις κάμερες ασφαλείας. Θεωρούμε ότι είναι κομβική η παρουσία τους εκεί. Θεωρούμε ότι αυτό δρομολόγησε όλη την ιστορία, ανεξάρτητα από το αν τελικά αυτοκτόνησε ή τον σκότωσαν που αυτό θα μας το δείξει η ανάκριση».

Λίγα λεπτά πριν τον πυροβολισμό, ο 33χρονος είχε κλείσει την κάμερα ασφαλείας.

«Δυστυχώς έχουμε χάσει την εικόνα από ένα σημείο και μετά γιατί φαίνεται το ίδιο το θύμα να κλείνει το καταγραφικό. Οι άνθρωποι αυτοί που βρέθηκαν στο μαγαζί έχουν ήδη κληθεί και έχουν καταθέσει», δήλωσε, ακόμη, ο κ. Βουλγαράκης.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αλλά και της βαλλιστικής εξέτασης για να μπορέσουν οι αστυνομικοί να έχουν πλήρη εικόνα της υπόθεσης.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ