Tα highlights του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ: Δείτε τι έγινε στη μεγάλη γιορτή των ιπποδρομιών
Το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ έγραψε ιστορία.
Περισσότεροι από 10.000 θεατές κατέκλυσαν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το Markopoulo Park για να παρακολουθήσουν την κορυφαία ιπποδρομία της χρονιάς και να απολαύσουν ένα μοναδικό φεστιβάλ γεύσεων.
Η αδρεναλίνη έπιασε κόκκινο όταν στην 6η ιπποδρομία του προγράμματος, ο ΡΕΒΑΜΠ έκανε ένα εντυπωσιακό photo finish και έγινε ο πρώτος ίππος συνιδιοκτησίας που κατακτά το Ελληνικό Ντέρμπι.
Στα διαλείμματα μεταξύ των ιπποδρομιών, οι θεατές συμμετείχαν σε διαδραστικά μαθήματα μαγειρικής από τους Βασίλη Καλλίδη, Διονύση Αλέρτα και Ελένη Ψυχούλη, ενώ όσοι επέλεξαν το εστιατόριο του 5ου ορόφου στο Markopoulo Park, γεύτηκαν τις δημιουργίες του Αλέξανδρου Τσιοτίνη.
Οι μικροί φίλοι διασκέδασαν σε ένα υπαίθριο πάρκο ψυχαγωγίας, με μια πολύχρωμη Μπαλονοχώρα και ένα Ινδιάνικο Χωριό να κλέβουν την παράσταση.
Iορδανία: Εκκενώθηκε το λιμάνι της Άκαμπα λόγω διαρροής - Τουλάχιστον 11 τραυματίες
14:39
Η Φινλανδία θα ενταχθεί στην πρωτοβουλία πυρηνικής αποτροπής του Εμανουέλ Μακρόν
14:30
Μαζωνάκης: Live εικόνα από τη Νίκαια - Χιλιάδες «αντίο» στο αγαπημένο «παιδί της νύχτας»
14:30
Υπόθεση Μαζωνάκη: Διευκρινίσεις του ΙΚΠΙ για τη συμμετοχή της γιατρού του Κολωνακίου σε συνέδριο
14:21