ΕΛΛΑΔΑ

Ολυμπιακός-Μπάγερν: Ταυτοποιήθηκαν ακόμη πέντε από τους δράστες των επεισοδίων

Ολυμπιακός-Μπάγερν: Ταυτοποιήθηκαν ακόμη πέντε από τους δράστες των επεισοδίων
ΙΝΤΙΜΕ

Ταυτοποίηθηκαν από το Τμήμα Αθλητικής Βίας ακόμη πέντε άτομα, τα οποία συμμετείχαν στα επεισόδια και τον ξυλοδαρμό των φιλάθλων της Μπάγερν πριν από δύο ημέρες στην περιοχή του Ρέντη.

Επίσης, όπως αποκαλύπτουν οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, τα επεισόδια έγιναν γιατί οι χούλιγκαν της ελληνικής ομάδας ήθελαν να αρπάξουν το πανό της φιλοξενούμενης ομάδας.

Τελικώς, το έκαναν και μάλιστα λίγη ώρα μετά το σύμβαν το ανήρτησαν στο διαδίκτυο.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 18:45 της Τρίτης, ομάδα περίπου 40 ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας ρόπαλα, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σε φιλάθλους της γερμανικής ομάδας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις εξ αυτών, καθώς και ένας Έλληνας υπάλληλος.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Youth League, εξελισσόταν ομαλά μέχρι το 84’.

Τότε, εμφανίστηκε μία ομάδα περίπου 40 ατόμων, φορώντας κράνη και κουκούλες -κάποιες από αυτές ερυθρόλευκες και με διακριτικά του Ολυμπιακού- και επιτέθηκε σε οπαδούς της Μπάγερν που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Εκτοξεύτηκαν φωτοβολίδες με «στυλό», ενώ έγιναν επιθέσεις με καδρόνια και ρόπαλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ