ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιοκτήτης σχολικού κυλικείου κατηγορείται για ασέλγεια σε μικρά κορίτσια

Ιδιοκτήτης σχολικού κυλικείου κατηγορείται για ασέλγεια σε μικρά κορίτσια
Eurokinissi

Ιδιοκτήτης κυλικείου σε δημοτικό σχολείο κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος μικρών κοριτσιών ηλικίας 10 και 11 ετών.

Το σχολείο βρίσκεται στην βορειοανατολική Αττική και ο ιδιοκτήτης του κυλικείου ζητούσε από τα μικρά παιδιά να βγάζουν τα ρούχα τους με αντάλλαγμα πορτοκαλάδες.

Ομολόγησε τα πάντα στους αστυνομικούς όταν συνελήφθη, λέγοντας μάλιστα ότι σε μία συγκεκριμένη μαθήτρια της πέμπτης δημοτικού, είχε επαναλάβει τις αποτρόπαιες πράξεις του στις 18 και 21 Ιανουαρίου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιού και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και μέχρι να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής.

Όπως υποστηρίζουν οι αξιωματικοί της ασφάλειας που ασχολούνται με την υπόθεση:

Η περίπτωση της 10χρονης μαθήτριας στην οποία ασελγούσε ο ιδιοκτήτης του κυλικείου στο σχολείο είναι η κορυφή του παγόβουνου. Η έρευνα συνεχίζεται καθώς έχουμε υποψίες ότι οι μαθήτριες είναι πολύ περισσότερες από αυτές που ο 52χρονος έχει ομολογήσει ότι αποπλάνησε

Η μαρτυρία του 10χρονου κοριτσιού

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν την Παρασκευή μια μητέρα πήγε στη γενική αστυνομική διεύθυνση με την 10χρονη κόρη της και την έβαλε να πει στους αστυνομικούς ότι είχε πει και στην ίδια λίγη ώρα πριν.Το παιδί περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι πήγε στο διάλειμμα στο κυλικείο και ο 52χρονος της είπε να μπει μέσα στο χώρο που υπάρχει πίσω από τον πάγκο. Αρχισε να αγγίζει το σώμα της και της είπε οτι αν έβγαζε την μπλούζα της θα τις έδινε μια πορτοκαλάδα. Οταν γύρισε στο σπίτι η μαθήτρια είπε στη μητέρα της τι είχε συμβεί.

Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν ακόμη δυο κορίτσια ηλικίας 11 ετών στα οποία, σύμφωνα με την ομολογία του, ο 52χρονος είχε ασέλγησει και σε βάρος τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ