Ληστεία με «λεία» χρήματα και κοσμήματα σε βίλα στο Παλαιό Ψυχικό
Τρεις ώρες δεμένη και κλειδωμένη στο μπάνιο, παρέμεινε η 63χρονη Ουκρανή οικιακή βοηθός του επιχειρηματία, το σπίτι του οποίου έγινε στόχος ληστών στις 17:00 το Σάββατο, στο Παλαιό Ψυχικό.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της Αστυνομίας, οι δύο κουκουλοφόροι μπήκαν γύρω στις 14:00 μετά το μεσημέρι στην τριώροφη μεζονέτα, από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.
Ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού την οικιακή βοηθό, η οποία ήταν μόνη της την ώρα εκείνη, και στην συνέχεια την έδεσαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο.
Ύστερα ερεύνησαν το σπίτι και άρπαξαν 2.000 ευρώ και χρυσαφικά μεγάλης αξίας.
Την 63χρονη βρήκε και απελευθέρωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος επέστρεψε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα και ειδοποίησε την Αστυνομία.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.
Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Η ανάρτηση Κολυδά
11:11
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
«Το΄στρωσε» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας: Εντυπωσιακές εικόνες από Αράχωβα, Ιωάννινα, Ναυπακτία
10:58
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49