«Κινηματογραφική» απόδραση κακοποιού από το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης
Σαν… κύριος, κάτω από τη μύτη του αξιωματικού υπηρεσίας, αλλά και του σκοπού διέφυγε ένας Γεωργιανός μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα της Κυψέλης.
Τον κακοποιό είχαν προσαγάγει λίγη ώρα νωρίτερα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και τον είχαν μεταφέρει στο Α.Τ. Κυψέλης.
Κι ενώ ο αστυνομικός, που ήταν αξιωματικός υπηρεσίας, πληκτρολογούσε τα στοιχεία του Γεωργιανού, για να διαπιστώσει, εάν κατηγορείται για κάτι, εκείνος σηκωνόταν από εκεί που τον είχαν αφήσει στο διάδρομο και έφευγε από την κεντρική είσοδο του κτηρίου.
Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, αργότερα επρόκειτο για Γεωργιανό, σε βάρος του οποίου υπήρχαν καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές.
Το περιστατικό αυτό, πάντως, έρχεται για να προβληματίσει για ακόμη μία φορά σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στα αστυνομικά τμήματα και για την επιχειρησιακή ικανότητα ορισμένων αστυνομικών, αλλά και για το κατά πόσο υπάρχει κεντρικός έλεγχος στα αστυνομικά τμήματα.
SPONSORED
Πάτρα: Στα Special Olympics στο Λουτράκι συμμετείχε ο 18χρονος που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα
15:30
Εντατικοποιούνται οι προσπάθειες αντιμετώπισης του αφθώδους πυρετού στη Μυτιλήνη
15:26
Μαρόκο: Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σε κατάρρευση κτηρίου στη Φεζ
15:25
Κτηνοτρόφος δέχτηκε επίθεση από αρκούδα σε περιοχή της Κοζάνης
15:17