ΕΛΛΑΔΑ

Μάνη: «Το έχουν μπλέξει το παιδί» - Επιμένει στην αθωότητά του ο ιερέας

Μάνη: «Το έχουν μπλέξει το παιδί» - Επιμένει στην αθωότητά του ο ιερέας
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Επιμένει πως δεν κακοποίησε τη 12χρονη από τη Μάνη, ο ιερεάς που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος της κόρης της συντρόφου του.

«Αυτά που λένε και δημοσιεύονται, είναι όλα αναληθή. Εγώ ουδέποτε πήγα να ασελγήσω σε ένα ανήλικο παιδί. Έχω μεγαλώσει έξι παιδιά και τα πέντε είναι κορίτσια. Είμαι ο μοναδικός άνδρας ο οποίος πήρε την επιμέλεια μέχρι 18 ετών, να πάει η μικρή μου κόρη που ήταν εννιά μηνών» αναφέρει ο κατηγορούμενος σε συνέντευξη στο Star.

«Το παιδάκι το πήρα στις 16 Φεβρουαρίου 2018. Ενάμιση μήνα έμεινε το παιδί στο σπίτι. Έπαθε νευρική κρίση η μητέρα. Εμείς με την κόρη μου παραδώσαμε το παιδί στην Αστυνομία», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ενώ συμπληρώνει πως: «Εγώ με την κόρη μου παραδώσαμε στο Χαμόγελο του Παιδιού το παιδί».



Όταν ο ιερέας ρωτήθηκε γιατί η μικρή ισχυρίστηκε ότι την κακοποιούσε εκείνος, απάντησε:

«Το έχουν μπλέξει το παιδί. Το έχουν βάλει. Πιθανόν, το 90% είναι η μητέρα. Το κορίτσι από την πρώτη στιγμή -και σε εμένα και στην κόρη μου- έχει εκφράσει ότι το έχει πειράξει σεξουαλικά ο παππούς».

«Ήταν ιερέας και του είχα εμπιστοσύνη»

«Ήταν ιερέας και του είχα εμπιστοσύνη» είπε από την πλευρά της η μητέρα της 12χρονης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και αλλάζοντας την αρχική της κατάθεση παραδέχτηκε ότι ο ιερέας -που ήταν και σύντροφός της- είχε κάνει κακό στην κόρη της.

Όπως δήλωσε η ίδια, η 12χρονη της είχε πει: «Μαμά, ναι, αλήθεια είναι, με έχει πειράξει».



«Έκπληκτος και σοκαρισμένος» δήλωσε με τη σειρά του ο δικηγόρος του ιερέα, σχολιάζοντας την αλλαγή της κατάθεσης της μητέρας.

Υποστήριξε δε, ότι η γυναίκα άλλαξε την κατάθεσή της «αφού είχε μιλήσει με την κόρη της και την κοινωνική λειτουργό».

Ερωτηθείς εάν το «παιδί τα έβγαλε από το μυαλό του» ο δικηγόρος απάντησε πως «αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ