Φθιώτιδα: Πυροτεχνουργοί σε σχολείο για φάκελο με… χρυσόσκονη
Συναγερμός για ύποπτο φάκελο σήμανε σε σχολείο της Λάρυμνας στη Φθιώτιδα.
Αρχικά για τον φάκελο, ο οποίος είχε ως παραλήπτρια την διευθύντρια του γυμνασίου, ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο, μαζί με πυροτεχνουργό.
Ο πυροτεχνουργός διαπίστωσε πως δεν περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό. Το ίδιο και η πυροσβεστική από το Κλιμάκιο Αταλάντης. Στη συνέχεια, κλήθηκε στο σημείο η 7η ΕΜΑΚ, όπου έφτασε με την ομάδα αντιμετώπισης βιολογικού κινδύνου.
Αφού ακολούθησαν όλο το πρωτόκολλο και ο φάκελος σφραγίστηκε αεροστεγώς για τη μεταφορά του και την ανάλυσή του στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., έφτασε η πληροφορία ότι επρόκειτο για φάρσα μαθητή και μέσα υπήρχε… «χρυσόσκονη».
Μάλιστα την πληροφορία, σύμφωνα με το tvstar.gr, έδωσε στους αστυνομικούς ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού.
Πέθανε σε ηλικία 96 ετών η Ντολόρες Ουέρτα - Εμβληματική μορφή του αμερικανικού συνδικαλισμού
22:21
Τριήμερο εθνικό πένθος στην Ισπανία μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα
22:09
«Θα πάρετε περισσότερα 15.000 χλμ από όσα με την Ελλάδα»: Παζάρι Τουρκίας σε Αίγυπτο για την ΑΟΖ
21:58
Διαρροή προπανίου από βυτιοφόρο στον Ασπρόπυργο: Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει
21:47