Φθιώτιδα: Πυροτεχνουργοί σε σχολείο για φάκελο με… χρυσόσκονη
Συναγερμός για ύποπτο φάκελο σήμανε σε σχολείο της Λάρυμνας στη Φθιώτιδα.
Αρχικά για τον φάκελο, ο οποίος είχε ως παραλήπτρια την διευθύντρια του γυμνασίου, ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο, μαζί με πυροτεχνουργό.
Ο πυροτεχνουργός διαπίστωσε πως δεν περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό. Το ίδιο και η πυροσβεστική από το Κλιμάκιο Αταλάντης. Στη συνέχεια, κλήθηκε στο σημείο η 7η ΕΜΑΚ, όπου έφτασε με την ομάδα αντιμετώπισης βιολογικού κινδύνου.
Αφού ακολούθησαν όλο το πρωτόκολλο και ο φάκελος σφραγίστηκε αεροστεγώς για τη μεταφορά του και την ανάλυσή του στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., έφτασε η πληροφορία ότι επρόκειτο για φάρσα μαθητή και μέσα υπήρχε… «χρυσόσκονη».
Μάλιστα την πληροφορία, σύμφωνα με το tvstar.gr, έδωσε στους αστυνομικούς ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού.
Μαρινάκης προς Τσίπρα: Δίνει πλασματική εικόνα για τα εξοπλιστικά - Ήμασταν στο σκοτάδι για τα F-35
12:58
Θρίλερ στην Καλαμπάκα: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός - Πού στρέφονται οι έρευνες
12:57
Καλύτερη τουριστική χώρα στον κόσμο η Ελλάδα - Βρετανικό περιοδικό εξυμνεί τη «μαχητική» Αθήνα
12:57
Δώδεκα νεκροί από ρωσικό πλήγμα σε λεωφορείο στην ανατολική Ουκρανία
12:50