ΕΛΛΑΔΑ

Παλλήνη: «Απλά είπε “μαμά έκλαιγα”» - Σοκαρισμένη η μητέρα του 3χρονου που ξέχασαν σε σχολικό

Παλλήνη: «Απλά είπε “μαμά έκλαιγα”» - Σοκαρισμένη η μητέρα του 3χρονου που ξέχασαν σε σχολικό
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Μαμά έκλαιγα» είπε ο 3χρονος που «ξεχάστηκε» σε σχολικό λεωφορείο στην Παλλήνη, στη μητέρα του.

Η μητέρα του μικρού δέχθηκε τηλεφώνημα από τον ιδιωτικό παιδικό σταθμό για να τη ρωτήσουν γιατί το αγοράκι δεν πήγε, σύμφωνα με την ίδια.

Η γυναίκα «πάγωσε» καθώς πριν λίγες ώρες είχε βάλει το παιδί της στο σχολικό. Κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και ξεκίνησε για το σχολείο.

«Φώναζα το παιδί μου, το παιδί μου! Ο πατέρας μου φοβήθηκε ότι θα πάθει κάτι γιατί είχαν μουδιάσει όλα πάνω μου και δεν καταλάβαινα πού ήμουν και τι κάνω και το μόνο που περίμενα είναι να φτάσω και να βρω το παιδί μου», εξομολογήθηκε στον ΑΝΤ1 η μητέρα του παιδιού.

«Με πήραν μετά από 15 λεπτά και μου είπαν “ηρεμήστε, τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει στο σχολικό λεωφορείο”. Στις 11:20 τον βρήκαν κλειδωμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο», δήλωσε η μητέρα του μικρού.

«Έτρεξε κατευθείαν πάνω μου. Για 10-15 λεπτά το παιδί δεν μου μίλαγε, δεν με κοίταζε καν. Και απλά κάποια στιγμή μου είπεμαμά έκλαιγα”», ανέφερε.



Το αγοράκι παρέμεινε στο σχολικό λεωφορείο για τρεις ολόκληρες ώρες, αφού τον «ξέχασαν» τόσο ο οδηγός, όσο και οι συνοδοί.

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Τρίτης οι δύο συνοδοί μετέφεραν όλα τα παιδάκια από το κεντρικό κτήριο του σχολείου στο κτήριο του παιδικού σταθμού. Όταν, όμως, κατέβηκαν όλα τα παιδάκια, οι συνοδοί δεν πρόσεξαν ότι ένα 3χρονο αγοράκι είχε παραμείνει μέσα στο λεωφορείο. Έτσι, το άφησαν εκεί και έφυγαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ