ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: Λεία άνω των 500.000 ευρώ από κλοπή χρηματοκιβωτίου

Αποκλειστικό: Λεία άνω των 500.000 ευρώ από κλοπή χρηματοκιβωτίου
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες οι δράστες εισέβαλαν σε διαμέρισμα στην περιοχή της Βουλιαγμένης και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους κατάφεραν να εντοπίσουν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο μάλιστα ο ιδιοκτήτης του είχε κρυμμένο σε σημείο που να μην εντοπίζεται εύκολα.

Την ώρα της διάρρηξης δεν ήταν κανείς στο σπίτι με αποτέλεσμα με την ησυχία τους οι δράστες να αρπάξουν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο, το οποίο όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς ο 60χρονος ιδιοκτήτης -που είναι συνταξιούχος αρχιτέκτονας μηχανικός- περιείχε μια περιουσία.

Και συγκεκριμένα κατήγγειλε πως μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν 500.000 ευρώ, κοσμήματα που έφταναν τις 100.000 ευρώ και πανάκριβα ρολόγια που ξεπερνούσαν τις 70.000 ευρώ. Το θύμα ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές και αστυνομικοί της σήμανσης κάνουν φύλλο και φτερό, μήπως καταφέρουν και εντοπίσουν DNA και αποτυπώματα των δραστών, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής ελέγχουν για κάμερες ασφαλείας και ερευνούν με βάση την κατάθεση του 60χρονου ποιος άλλος μπορεί να γνώριζε για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου και το μικρό θησαυρό που έκρυβε μέσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ