ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο φονικό στα Μέγαρα: Σκότωσε τον κουνιάδο του για το διαζύγιο

Άγριο φονικό στα Μέγαρα: Σκότωσε τον κουνιάδο του για το διαζύγιο
INTIME NEWS / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο κουνιάδος του και ο ρόλος που αυτός διαδραμάτισε στο χωρισμό με τη 43χρονη σύζυγό του φέρεται να είναι η βασική αιτία που οδήγησε τον σωφρονιστικό υπάλληλο στο άγριο έγκλημα στα Μέγαρα - Ο σωφρονιστικός υπάλληλος το βράδυ της Πέμπτης 31/10/2019 μπήκε μέσα στο σπίτι και πυροβόλησε εν ψυχρώ το ζευγάρι, σκοτώνοντας τον 48χρονο γιατρό και τραυματίζοντας σοβαρά τη γυναίκα του η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Ο δράστης παραδόθηκε νωρίς τα ξημερώματα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ οι γιατροί στο ίδιο νοσοκομείο διαπίστωσαν το θάνατο του συζύγου της.

Ξάδελφος 43χρονης:Τα παιδιά δεν βρίσκονταν μπροστά στο φονικό

Την ίδια στιγμή, ένας ξάδελφος της 43χρονης τραυματισμένης γυναίκας, έδωσε τη δική του εκδοχή σχετικά με το έγκλημα στα Μέγαρα, μιλώντας σήμερα το πρωί τόσο στον ΑΝΤ1, όσο και στον ΣΚΑΪ.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι τα παιδιά του ζευγαριού δεν βρίσκονταν μπροστά την ώρα του φονικού.

«Μόνο το μικρότερο παιδί της οικογένειας βρισκόταν στο σπίτι, το οποίο όμως λόγω ηλικίας είναι πιθανό να μην έχει καταλάβει τι συνέβη», είπε ο συγγενής της 43χρονης.

«Η ξαδέρφη μου είναι ευτυχώς καλά, δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Κώστας, ξάδερφος της συζύγου του θύματος.



Το χρονικό του εγκλήματος

megara 1

Πηγή φωτογραφίας: megaratv.gr

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Πέμπτης. Ο σωφρονιστικός υπάλληλος εισέβαλε στο σπίτι του ζευγαριού και άρχισε να διαπληκτίζεται μαζί τους. Στη συνέχεια, τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον του 48χρονου γιατρού και κατά της 43χρονης συζύγου του.

Στη συνέχεια, ο ίδιος τράπηκε σε φυγή. Τα θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο, με τον 48χρονο να υποκύπτει στα τραύματά του μέσα στο ασθενοφόρο και τη 43χρονη να νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ