ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Αγνοείται 18χρονη μητέρα ενός βρέφους

Κρήτη: Αγνοείται 18χρονη μητέρα ενός βρέφους
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Η εξαφάνιση μιας νεαρής κοπέλας απασχολεί τις τελευταίες ώρες την αστυνομία Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για μία 18χρονη, μητέρα ενός βρέφους, που το απόγευμα της 27ης Οκτωβρίου έφυγε από το σπίτι της στο Ασήμι Ηρακλείου για να πάει να πάρει ένα γιαούρτι και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη της.

Η οικογένειά της δήλωσε την επόμενη μέρα την εξαφάνιση στο Α.Τ Πύργου Μονοφατσίου και από τη πρώτη στιγμή οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της.

Όμως μέχρι και σήμερα, αν και έχουν περάσει πέντε 24ώρα, δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρα ρούχα με ένα μαύρο μπουφάν και κρατούσε ένα μαύρο τσαντάκι. Το κινητό της το είχε αφήσει στο σπίτι της, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι δεν την είδε ουδείς από τους κατοίκους να κυκλοφορεί στο δρόμο.

Η 18χρονη έχει ένα παιδάκι μόλις 11 μηνών, ενώ ο άρρωστος σύζυγός της που βρίσκεται στο Πακιστάν, έχει ειδοποιηθεί και εκείνος για την εξαφάνιση της γυναίκας του, χωρίς ωστόσο, να γνωρίζει το παραμικρό.

Η αγωνία κορυφώνεται με δεδομένο ότι και το μωρό της οικογένειας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και σίγουρα αυτό που χρειάζεται είναι η φροντίδα της μαμάς του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ