Νύχτα έντασης στα Γιαννιτσά: «Μπλόκο» κατοίκων σε πρόσφυγες
Ένταση επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στα Γιαννιτσά, όπου κάτοικοι επιχείρησαν να εμποδίσουν την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Συγκεκριμένα, μία ομάδα περίπου 30 κατοίκων απέκλεισε τον δρόμο, θέλοντας να εμποδίσει λεωφορείο που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες από το να φτάσει στο ξενοδοχείο, στο οποίο επρόκειτο να εγκατασταθούν.
Αναγκαία κρίθηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες έστησαν φραγμό και τα πούλμαν κατάφεραν να φτάσουν στο ξενοδοχείο μέσω παραδρόμου, σύμφωνα με δημοσίευμα του grtimes.gr.
Όσοι είχαν συγκεντρωθεί σε αντίδραση για την έλευση προσφύγων και μεταναστών, διαλύθηκαν γύρω στις 06:00 το πρωί της Κυριακής.
Κάτι αντίστοιχο επιχείρησε να κάνει μικρότερη ομάδα ατόμων στο ύψος των διοδίων του Στρυμονικού στις Σέρρες, αλλά και σε εκείνη την περίπτωση το ένα λεωφορείο που μετέφερε πρόσφυγες πέρασε χωρίς πρόβλημα και έφθασε στον προορισμό του.
Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 74χρονος που αγνοούνταν στο Βελούχι
13:43
Το Ευρωκοινοβούλιο θα «παγώσει» την επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας μεταξύ ΕΕ - ΗΠΑ, λένε ευρωβουλευτές
13:40
Το υπόγειο Παρίσι και οι κατακόμβες: H πιο σκοτεινή και συναρπαστική πλευρά της πόλης
13:30
Ομόνοια: Διακοπή της κυκλοφορίας λόγω καθίζησης του οδοστρώματος στην οδό Γερανίου
13:19