Νύχτα έντασης στα Γιαννιτσά: «Μπλόκο» κατοίκων σε πρόσφυγες
Ένταση επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στα Γιαννιτσά, όπου κάτοικοι επιχείρησαν να εμποδίσουν την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Συγκεκριμένα, μία ομάδα περίπου 30 κατοίκων απέκλεισε τον δρόμο, θέλοντας να εμποδίσει λεωφορείο που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες από το να φτάσει στο ξενοδοχείο, στο οποίο επρόκειτο να εγκατασταθούν.
Αναγκαία κρίθηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες έστησαν φραγμό και τα πούλμαν κατάφεραν να φτάσουν στο ξενοδοχείο μέσω παραδρόμου, σύμφωνα με δημοσίευμα του grtimes.gr.
Όσοι είχαν συγκεντρωθεί σε αντίδραση για την έλευση προσφύγων και μεταναστών, διαλύθηκαν γύρω στις 06:00 το πρωί της Κυριακής.
Κάτι αντίστοιχο επιχείρησε να κάνει μικρότερη ομάδα ατόμων στο ύψος των διοδίων του Στρυμονικού στις Σέρρες, αλλά και σε εκείνη την περίπτωση το ένα λεωφορείο που μετέφερε πρόσφυγες πέρασε χωρίς πρόβλημα και έφθασε στον προορισμό του.
Σε ισχύ το πασχαλινό εορταστικό ωράριο - Πώς θα λειτουργήσουν στα εμπορικά καταστήματα
01:00
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Youth Pass 2026 - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
00:30
Ιράν και ΗΠΑ δίνουν «ραντεβού» στην... κόλαση - Το Ισραήλ ετοιμάζει ενεργειακό χτύπημα στην Τεχεράνη
23:56
Έκκληση της οικογένειας της Βιρτζίνια Τζιούφρε στον βασιλιά Κάρολο να συναντήσει θύματα του Έπσταϊν
23:50