Νεκρή βρέθηκε ηλικιωμένη σε πλοίο της γραμμής
Αναστάτωση επικράτησε σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χανιά - Πειραιάς, όταν επιβάτιδα βρέθηκε νεκρή.
Η ηλικιωμένη επιβάτιδα, η οποία επιβιβάστηκε στο πλοίο από το λιμάνι της Σούδας το βράδυ του Σαββάτου, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σήμερα, σε χώρο μέσα στο πλοίο, σύμφωνα με το neakriti.gr.
Για το περιστατικό, το Α' Λιμενικό Τμήμα Πειραιά ενημερώθηκε σήμερα το πρωί.
Όταν το πλοίο έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά βρισκόταν ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο, το οποίο παρέλαβε την 91χρονη και τη μετέφερε στο «Τζάνειο» νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, «από την οικεία Λιμενική που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής».
Επίδομα παιδιού: Ανοιχτή η πλατφόρμα για αιτήσεις των δικαιούχων
00:30
Βρετανία: Αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους οι δύο Λετονοί που συνελήφθησαν μέσα σε αεροπορική βάση
23:59
Νεκρή 16χρονη μαθήτρια μέσα στο σπίτι της στο Μαρούσι
23:48
Παναμάς-σεισμός: Ήρθη η προειδοποίηση για τσουνάμι- Τα πλοία διέρχονται από τη διώρυγα χωρίς διακοπή
23:42