Αυτός είναι ο ιερέας που κατηγορείται για την κακοποίηση της 12χρονη στη Μάνη
Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής διάταξης της εισαγγελίας πρωτοδικών Γυθείου και επικύρωσης αυτής από την εισαγγελία εφετών Καλαμάτας τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 55χρονου ιερέα, o οποίος κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στη Μάνη.
Μετά το πέρας της κύριας ανάκρισης εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης και έκτοτε κρατείται προσωρινά σε κατάστημα κράτησης.
Πρόκειται για τον Νικόλαο Σταματόγιαννη του Νικολάου και της Μαργαρίτας που γεννήθηκε το 1964 στο Κερατσίνι Αττικής.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 31/12/2019, σύμφωνα με σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27310-26252 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας και 27330-29154 του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, αντίστοιχα, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Στη Μαδρίτη σήμερα ο Μητσοτάκης, θα δει τον Σάντσεθ: Η πρώτη επίσκεψη στην Ισπανία εδώ και 13 χρόνια - Η ατζέντα
08:37
10 λεπτά έντονης άσκησης αρκούν για να ενεργοποιήσουν τον οργανισμό ενάντια στον καρκίνο
08:27
Τα έκτακτα μέτρα λόγω ψύχους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν αίθουσες για τους αστέγους
08:24
ΗΠΑ: Φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος που έκανε πορεία υπέρ του Ιράν - Δείτε βίντεο
08:19