ΕΛΛΑΔΑ

Καταβλήθηκε το επίδομα αφερεγγυότητας στη συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων του Mega

Καταβλήθηκε το επίδομα αφερεγγυότητας στη συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων του Mega
Φωτογραφία αρχείου INTIME/ ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στην καταβολή του επιδόματος αφερεγγυότητας στη συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού Mega έχει ήδη προχωρήσει ο ΟΑΕΔ, σε υλοποίηση της δέσμευσης που ανέλαβε ο διοικητής του Οργανισμού, Σπύρος Πρωτοψάλτης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης στα μέσα Οκτωβρίου με την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, τους εκπροσώπους τους, κ.κ. Πάνο Τουμάση και Αντώνη Φουρλή και το νομικό σύμβουλο της Ένωσης Απ. Τσαλαπάτη.

Με πρωτοβουλία του διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρου Πρωτοψάλτη και υπό το συντονισμό του γενικού διευθυντή Εργατικού Δυναμικού του Οργανισμού Δημήτρη Μπουγιακλή, ομάδα ειδικευμένων στελεχών ανέλαβε την άμεση διεκπεραίωση του έργου.

Ήδη, από το σύνολο των περίπου 380 δικαιούχων εργαζομένων του Mega, το επίδομα αφερεγγυότητας έχει καταβληθεί στους 309. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, μέχρι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, το εν λόγω επίδομα θα έχει αποδοθεί στο σύνολο των δικαιούχων.

«Επιθυμούμε ο νέος ΟΑΕΔ να είναι αποτελεσματικός- έγκαιρα και χωρίς χρονοτριβές -στις υποχρεώσεις του απέναντι στο σύνολο των πολιτών που δικαιούνται τις παροχές του», δήλωσε ο κ. Πρωτοψάλτης.

«Στην προκειμένη, δίνουμε λύση σε ένα πρόβλημα που "βάλτωνε", την ώρα που οι δικαιούχοι του επιδόματος αφερεγγυότητας αντιμετώπιζαν σημαντικές δυσκολίες επί πολλούς μήνες. Ήδη, μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες, το συγκεκριμένο επίδομα έχει αποδοθεί σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 80% των δικαιούχων και, μέχρι τα τέλη του πρώτου δεκαπενθήμερου του Νοεμβρίου, θα το έχουν λάβει όλοι, στο σύνολό τους», κατέλη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ