ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με σχολικό στη Βούλα: Τι λέει ο πατέρας τραυματισμένης μαθήτριας

Τροχαίο με σχολικό στη Βούλα: Τι λέει ο πατέρας τραυματισμένης μαθήτριας
INTIME NEWS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

Στο Νοσοκομείο Παίδων παραμένουν για νοσηλεία δύο από τα συνολικά εννέα παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό λεωφορείο, το οποίο τη Δευτέρα συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο σε διασταύρωση στη Βούλα

Ένας από τους πατεράδες των παιδιών, ο νομικός Κώστας Τσουκαλάς, μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 και περιέγραψε τα όσα συγκλονιστικά βίωσε, όταν έμαθε ότι τραυματίστηκε η κόρη του.

«Αγχωθήκαμε, ήταν δύσκολο εκείνο το μισάωρο, ήταν πολύ δύσκολο», είπε ο κ. Τσουκαλάς.

Το κοριτσάκι τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά στο κεφάλι και έκανε μερικά ράμματα. Σύμφωνα με τον πατέρα της, πιθανότατα σήμερα θα λάβει εξιτήριο καθώς παρέμεινε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ερωτηθείς για τις συνθήκες του ατυχήματος, απάντησε ότι «χθες όλοι οι γονείς ασχολήθηκαν με την κατάσταση της υγείας των παιδιών τους και τίποτε άλλο».



Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα στη Βούλα, όταν η οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου παραβίασε το STOP σε διασταύρωση, με αποτέλεσμα το όχημά της να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με διερχόμενο σχολικό λεωφορείο.

Αμέσως μετά το συμβάν, στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν στο Παίδων συνολικά εννιά παιδιά, εκ των οποίων τα πέντε τραυματισμένα, κυρίως σε πρόσωπο, δόντια και χείλια.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ