Θεσσαλονίκη: Νεκρός κυνηγός μετά από εκπυρσοκρότηση όπλου συγγενή του
Θανάσιμα τραυματίστηκε 46χρονος στη Θεσσαλονίκη, όταν κατά λάθος τον πέτυχε σφαίρα από όπλο συγγενικού του προσώπου.
Ο άνδρας είχε πάει μαζί με δύο συγγενείς του για κυνήγι αγριογούρουνων στην περιοχή Βασιλούδι του Δήμου Λαγκαδά.
Οι τρεις τους πήγαιναν για κυνήγι με τρακτέρ, το οποίο οδηγούσε ένας 61χρονος, ενώ στο πίσω μέρος κάθονταν ο 57χρονος αδελφός του και ο 46χρονος γαμπρός τους, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 57χρονος έπεσε από το αγροτικό όχημα και τότε το κυνηγετικό όπλο που κρατούσε φέρεται να εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 46χρονο.
Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν και εις βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία, ενώ προανάκριση διενεργείται από τις τοπικές αστυνομικές Αρχές.
Κόουλ Άλεν: Από gamer, κατηγορούμενος για απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ - Οι αναρτήσεις, οι θεωρίες συνωμοσίας και το ψευδώνυμο
09:36
UNICEF: Το Αφγανιστάν αντιμέτωπο με την απώλεια 25.000 γυναικών υγειονομικών και εκπαιδευτικών
09:36
Επεισόδιο μεταξύ οδηγών στην Κίσσαμο: Ηλικιωμένος βγήκε από όχημα και απείλησε με όπλο 27χρονο
09:31
Τα επόμενα πλάνα ανάπτυξης της Uni Systems και η μεταβολή στρατηγικής του ομίλου Quest
09:30