ΕΛΛΑΔΑ

Αδαμάντιος Μαντής: Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για το θάνατο του νεαρού πολίστα

Αδαμάντιος Μαντής: Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για το θάνατο του νεαρού πολίστα
Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο 21χρονος πολίστας Αδαμάντιος Μαντής, που έπεσε θύμα τροχαίου τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, πέθανε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Οι καταθέσεις αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας, ενώ για την ώρα προκύπτουν δύο ερμηνείες αναφορικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο του νεαρού αθλητή.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο 21χρονος είτε χτύπησε το κεφάλι του στο οδόστρωμα μετά το τροχαίο δυστύχημα, είτε χτύπησε στις μπάρες. Ο νεαρός πολιστας δεν φέρει άλλα σοβαρά τραύματα, παρά μόνο στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, οι πραγματογμώμονες προβληματίζονται από μία βλάβη στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, η οποία δεν προκλήθηκε από το τροχαίο δυστύχημα.



Το χρονικό της τραγωδίας

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο νεαροί άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αυτοκίνητο και σταμάτησαν στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε.

Ο Αδαμάντιος Μαντής κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να δει αν υπήρξε κάποια βλάβη και τότε συνέβη η τραγωδία: Ένα άλλο όχημα, που οδηγούσε επίσης ένας νέος άνθρωπος, έπεσε πάνω στον νεαρό αθλητή και το σταματημένο αυτοκίνητο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ