Διαδηλώνουν ΠΑΜΕ και ΑΔΕΔΥ για το Ασφαλιστικό
Χιλιάδες διαδηλωτές βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο παναττικό συλλαλητήριο στην Ομόνοια ενάντια στο Ασφαλιστικό που κάλεσε το ΠΑΜΕ.
Την ίδια ώρα πραγματοποιείται στη Βουλή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για το Aσφαλιστικό, με τους διαδηλωτές να ζητούν την απόσυρση του «νόμου-λαιμητόμου», όπως χαρακτηρίζουν τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.
Το ΠΑΜΕ καλεί να αποσυρθεί ο νόμος. Επιπλέον καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους επιστήμονες να δώσουν το παρών για μία απάντηση «μαζική, μαχητική και αποφασιστική», όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του. Υπενθυμίζεται ότι για τις 4 Φεβρουαρίου έχει προκηρυχθεί γενική απεργία σε όλη τη χώρα.
Το ΠΑΜΕ θα προχωρήσει σε πορεία προς τη Βουλή, ενώ την ίδια ώρα συγκέντρωση έχει και η ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαύθμωνος με τελικό προορισμό την πλατεία Συντάγματος.
Νέα φωτιά στην Πηνεία Ηλείας - Σηκώθηκαν έξι αεροσκάφη
17:18
Ζαχαράκη: Τέλη Σεπτεμβρίου η δεύτερη φάση διορισμού αναπληρωτών στα σχολεία
17:15
Formula 1: Κόκκινη σημαία στον Λεκλέρ μετά από ατύχημα - Βίντεο από τη στιγμή της πρόσκρουσης
17:06
Παπαστεργίου στο CNN Greece: Το νέο gov.gr βάζει τέλος στη «μεταφορά» εγγράφων
16:58