Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών (Egyptair) στις 09:45 την Παρασκευή στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Αναγκαστική προσγείωση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πραγματοποίησε σήμερα στις 09.45 αιγυπτιακό cargo αεροσκάφος A332 της εταιρείας Egyptair μετά από ένδειξη καπνού στα συστήματα πλοήγησης του αεροσκάφους.
Το αιγυπτιακό αεροσκάφος τύπου A332 με πενταμελές πλήρωμα εκτελούσε πτήση από την Αίγυπτο, με προορισμό την Κολωνία. Την ώρα που βρισκόταν στον ελληνικό εναέριο χώρο και συγκεκριμένα πάνω από τη Χίο, το πλήρωμα τού αεροσκάφους αντιλήφθηκε πρόβλημα στο πιλοτήριο και υποχρεώθηκε να εκπέμψει σήμα κινδύνου (emergency).
Άμεσα τέθηκαν σε επιφυλακή τόσο η Πολεμική Αεροπορία όσο και οι υπηρεσίες εδάφους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
Τελικά, το αεροσκάφος με πενταμελές πλήρωμα πραγματοποίησε με ασφάλεια αναγκαστική προσγείωση λίγο πριν από τις 10:00.
Νέο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Ψηφιακή Αυτονομία 60+» της Πειραιώς, στο πλαίσιο του EQUALL, για τον ψηφιακό εγγραμματισμό ατόμων 60+
10:00
Ανέβηκαν οι τιμές στα καύσιμα εν μέσω έντασης στη Μέση Ανατολή: Πόσο πληρώνουμε για αμόλυβδη και πετρέλαιο κίνησης
09:53
Νέο σφυροκόπημα της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας - Πάνω από 20 οι τραυματίες
09:48
Η συμφωνία ONEX – Hanwha αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική ναυπηγική βιομηχανία
09:36