Σάλος στην Κέρκυρα με ιερέα που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες
Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν την Παρασκευή στα δικαστήρια της Κέρκυρας, όπου οδηγήθηκε ένας 60χρονος ιερέας που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε δύο ανήλικες.
Κάτοικοι του χωριού της νότιας Κέρκυρας, όπου καταγγέλλεται πως συνέβη το περιστατικό, του επιτέθηκαν φραστικά, με φράσεις όπως: «Παιδεραστή, κτήνος, θα είσαι για πάντα κυνηγημένος».
Τελικά, ο ιερέας δεν απολογήθηκε καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το corfutvnews.gr, σε βάρος του 60χρονου ιερέα κατατέθηκε μήνυση και από τους γονείς μίας 14χρονης, με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος της, πριν από τέσσερα χρόνια, όταν δηλαδή το παιδί ήταν 10 ετών. Και το δεύτερο περιστατικό καταγγέλλεται πως συνέβη στην ίδια περιοχή της νότιας Κέρκυρας. Σε σχετική επικοινωνία, ο συνήγορος των δυο κοριτσιών είπε πως «οι υποθέσεις έχουν πάρει πια τον δρόμο της δικαιοσύνης».
Η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας έχει θέσει σε διαθεσιμότητα τον ιερέα και σε κατάσταση αργίας από κάθε ιεροπραξία.
Απόπειρα σαμποτάζ σε πλοία του γερμανικού πολεμικού ναυτικού: Δύο συλλήψεις - Ο ένας Έλληνας
16:11
Βορίζια: Μέχρι και πολεμικό όπλο βρήκε η ΕΛ.ΑΣ σε μαντρί - Στέλνται όλα στα εγκληματολογικά
16:02
Ουγγαρία: Κατέθεσε προσφυγή κατά της απαγόρευσης του ρωσικού φυσικού αερίου από την ΕΕ
15:59
Παπασταύρου: Πρωταγωνιστης ο Κάθετος Διάδρομος στην απεξάρτηση απο το ρωσικό φυσικό αέριο
15:55