ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία Μέρα25 για προσαγωγές στελεχών του και πολιτών

Καταγγελία Μέρα25 για προσαγωγές στελεχών του και πολιτών
Μέρα25/Twitter

Το Μέρα25 καταγγέλλει προσαγωγές στελεχών του και πολιτών, αλλά και μία σύλληψη, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για την «εκποίηση του Λιμανιού του Πειραιά και την περιβαλλοντική υποβάθμιση της περιοχής», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά από το κόμμα. 

Οι πληροφορίες από το Μέρα25 αναφέρουν πως προσήχθησαν οι: Χαραλαμπάκης, Μαστρολέων, Στρατοπούλου και Βήνη, οι οποίοι επιχείρησαν να προσεγγίσουν ένα από τα σημεία της διαδρομής του Κινέζου προέδρου, Σι Τζινπίνγκ, που πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη χώρα μας.

Τους πλησιάσαν αστυνομικοί και μόλις είδαν το πανό που κρατούσαν, το οποίο ανέγραφε: «Όχι λιμάνι στην Πειραϊκή», κάλεσαν ενισχύσεις και τους προσήγαγαν, μαζί με ακόμη δύο πολίτες.

Ο βουλευτής του Μέρα25 Κρίτων Αρσένης, μέσω Twitter, κατήγγειλε πως επρόκειτο για άτομα «που προχωρούσαν και κρατούσανε απλώς ένα πανό και είναι ήδη στο τμήμα».

«Το ΜέΡΑ25 στην πρώτη γραμμή του αγώνα με υπεύθυνη ανυπακοή! Μόλις συνελήφθη ο τομεάρχης περιβάλλοντος του κόμματος στις διαμαρτυρίες για την εκποίηση του Λιμανιού του Πειραιά και την περιβαλλοντική υποβάθμιση της περιοχής. Οδηγείται από τον "νόμο και την τάξη" στο ΑΤ Ακρόπολης», αναφέρει το κόμμα σε ανάρτησή του στο ίδιο μέσο.

Στο σημείο μεταβαίνει ο έτερος βουλευτής του κόμματος, Κλέων Γρηγοριάδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ