Ηράκλειο: Σύλληψη για μπαλωθιές σε εκδήλωση
Ένας 32χρονος άνδρας συνελήφθη το πρωί σε περιοχή του δήμου Ηρακλείου, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης στην οικία του 32χρονου, ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί. Από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι, 2 κυνηγετικά όπλα, ένα λειόκανο όπλο, 2 γεμιστήρες, 4 μαχαίρια, 2 σουγιάδες, μια θήκη μεταφοράς όπλου, 37 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και εξαρτήματα όπλου.
Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών ηλικίας 29 και 63 ετών, κατηγορούμενων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον β' εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Χάρτης πρόβλεψης Πυρκαγιών (22/06): Οι περιοχές της χώρας που βρίσκονται σε κίτρινο συναγερμό
06:45
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (22 Ιουνίου)
06:30
Αλλαγές στο «φαρμακείο αυτοκινήτου» - Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών
06:00
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Έως πότε υποβάλλονται οι βεβαιώσεις επιλεξιμότητας
05:00