Σεισμός Ύδρα - Λέκκας στο CNN Greece: «Ταρακουνήθηκαν» και τα νότια προάστια της Αθήνας
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε την Παρασκευή σε δηλώσεις του προς το CNN Greece ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), Ευθύμιος Λέκκας, μετά και τη δόνηση των 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 20:15 στη θαλάσσια περιοχή κοντά στην Ύδρα.
«Ο σεισμός σημειώθηκε σε μια περιοχή σχετικά σεισμική χωρίς ιδιαίτερη προϊστορία και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλές περιοχές καθώς είχε μικρό εστιακό βάθος», δήλωσε ο κ. Λέκκας.
Πρόσθεσε δε ότι «εξαιτίας αυτού, "ταρακουνήθηκαν" τα νότια προάστια της Αθήνας».
Ωστόσο, ο ίδιος εμφανίστηκε καθησυχαστικός ως προς την εξέλιξη του φαινομένου, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

ΚΟΣΜΟΣ
Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τους πυροβολισμούς:«Νόμιζα ότι θα με πυροβολούσε - Πλημμελή τα μέτρα»
10:21
ΚΟΣΜΟΣ
Δύο νεκροί στη βορειοανατολική Ουκρανία από επιδρομή ρωσικών drones
10:07
ΚΟΣΜΟΣ
Κόουλ Άλεν: Ποιος είναι ο 31χρονος που άνοιξε πυρ στο Washington Hilton - Δάσκαλος και προγραμματιστής video games (pics&vid)
09:56
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Ισχυρή και πολυεπίπεδη η συμμαχία με τη Γαλλία - Τέσσερα μέτρα για τους κτηνοτρόφους της Μυτιλήνης χωρίς οικονομικό πλαφόν
09:55
ΕΛΛΑΔΑ