Λαχτάρα για 62χρονη: Μπήκε σπίτι και βρήκε επίδοξο διαρρήκτη να την απειλεί με σπασμένο μπουκάλι
Αντιμέτωποι με έναν διαρρήκτη ο οποίος την απείλησε με ένα σπασμένο μπουκάλι, βρέθηκε μία 62χρονη γυναίκα μέσα σε διαμέρισμα στο Παγκράτι.
Ένοικος της πολυκατοικίας άκουσε περίεργους θορύβους από το ισόγειο διαμέρισμα και επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια για να την ενημερώσει πως κάποιος έχει εισβάλει στο σπίτι της.
Εκείνη με τη σειρά της πήρε τηλέφωνο την 62χρονη η οποία είχε αναλάβει να προσέχει το διαμέρισμα όσο η ιδιοκτήτρια θα έλειπε.
Όταν πήγε στο ισόγειο διαμέρισμα και μπήκε μέσα, είδε μπροστά της τον κακοποιό ο οποίος πήρε ένα μπουκάλι στα χέρια κι άρχισε να την απειλεί πως θα τη σκοτώσει.
Η γυναίκα προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της, με το διαρρήκτη να τρέπεται σε φυγή όταν αντελήφθη πως οι ένοικοι της πολυκατοικίας είχαν καταλάβει τη διάρρηξη και ίσως ενημέρωναν την αστυνομία.
Φεύγοντας, εγκατέλειψε στο διαμέρισμα ένα σακίδιο στο οποίο είχε τα διαρρηκτικά του εργαλεία και τα οποία χρησιμοποίησε για να παραβιάσει την κεντρική είσοδο του διαμερίσματος.
Όλοι οι χώροι στο διαμέρισμα έδειχναν πως ο διαρρήκτης είχε κάνει την έρευνά του και προσπαθούσε να εντοπίσει χρήματα και κοσμήματα.
Η 62χρονη προσπάθησε να περιγράψει στους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Παγκρατίου τα χαρακτηριστικά του κακοποιού και οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για σεσημασμένο ο οποίος έχει εισβάλει και σε άλλα διαμερίσματα στην περιοχή.
Βρετανία: Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ξεπέρασε τους Beatles σε αριθμό άλμπουμ που κατέκτησαν την κορυφή
22:52
ΟΗΕ: Η Συρία σε κρίσιμο σταυροδρόμι ασφάλειας και μετάβασης
22:40
Καρέ καρέ το «ρεσάλτο» Γάλλων κομάντο σε τάνκερ του ρωσικού «σκιώδους» στόλου
22:28
Γαλλία: Οι αρχές απαγόρευσαν συγκέντρωση Βρετανών ακροδεξιών που αντιτίθεται στη μετανάστευση
22:16