ΕΛΛΑΔΑ

Γεωργιάδης για Ρουβίκωνα: «Δεν τους φοβόμαστε»

Γεωργιάδης για Ρουβίκωνα: «Δεν τους φοβόμαστε»
ΙΝΤΙΜΕ/ΑΡΧΕΙΟΥ

Την παρέμβαση που πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας το μεσημέρι της Κυριακής στο σπίτι του σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο facebook.

 

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέβασε φωτογραφίες από τα τρικάκια και ανέφερε:

«Κυριακή πρωί επέλεξαν να επιτεθούν στο σπίτι μου, φωνάζοντας και πετώντας τρικάκια. Η οικία αποτελούσε και αποτελεί άσυλο σε όλους τους πολιτισμούς, σπεύδω όμως να προλάβω δηλώσεις τύπου: «δεν πυροβόλησαν κιόλας..», ότι μέσα εκεί μένει και ο 5χρονος γιος μου. Δεν τους φοβόμαστε».

Σε κείμενο που ανήρτησαν σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Κάθε κυβέρνηση έχει τον τηλεκαρνάβαλο της. Το «αγαπημένο παιδί των media», τον «ανθρωπο νούμερο» που κοβει βόλτες στα κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, που έχει πάντα μια ζεστή καρέκλα να τον περιμένει στα πάνελ, που έχει άποψη για όλα και μια απάντηση έτοιμη για όποια ερώτηση του τεθεί. Είναι ο λεγόμενος μαϊντανός που ταιριάζει με όλα και υπάρχει σχεδόν σε κάθε πιάτο».

«Προφανώς και τέτοιες κινήσεις που εξυπηρετούν αποκλειστικά το μεγάλο κεφάλαιο είναι αναμενόμενες για όσους θεωρούμε το κράτος όργανο που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και γραφική τηλεπερσόνα του αρχαιολάγνου βιβλιοπώλη Μπουμπούκου, δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά αποτελεί την πιο φανερή επίδειξη της πολιτικής αυτής. Χρέος τους είναι η παροχή κάθε είδους υπηρεσιών στους καπιταλιστές κεφαλαιοκράτες. Χρέος της τάξης μας είναι να οργανωθεί, να αντισταθεί και να τους εξαφανίσει απο το πολιτικό σκηνικό» καταλήγει το κείμενο.

«Τραμπούκικη επίθεση»

Αντιδημοκρατική, τραμπούκικη και φασιστική χαρακτηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την επίθεση με τρικάκια από τον Ρουβίκωνα στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης 'Αδωνι Γεωργιάδη. «Το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης 'Αδωνι Γεωργιάδη δέχθηκε σήμερα, ανήμερα μιας σημαντικής ημέρας για τη Δημοκρατία μας, αντιδημοκρατική επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα. Τέτοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση» δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Πρόσθεσε ακόμη πως «οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν και η έννομη τάξη αποκαθίσταται. Είναι υποχρέωση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να το δείξουν εμπράκτως καταδικάζοντας τέτοιες επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ