ΕΛΛΑΔΑ

Μάνη: Σοκάρει η 11χρονη που κακοποιήθηκε - «Απειλούσε ότι θα σκοτώσει εμένα και τους γονείς μου»

Μάνη: Σοκάρει η 11χρονη που κακοποιήθηκε - «Απειλούσε ότι θα σκοτώσει εμένα και τους γονείς μου»
ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ / ΙΝΤΙΜΕ ΝEWS

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 11χρονης από 60χρονo στη Μάνη.

Σύμφωνα με το Star, το μαρτύριο του κοριτσιού στα χέρια του άνδρα ξεκίνησε το 2014. Ο δράστης ήταν ο γείτονάς τους και του είχαν εμπιστοσύνη οι γονείς της.

Όπως αποκάλυψε το παιδί στους αστυνομικούς, την κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ προηγουμένως έβαζε στο βίντεο ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Ο 60χρονος έφθασε στο σημείο μάλιστα να την απειλήσει.

«Τον παρακαλούσα να σταματήσει. Μου έλεγε "αν το πεις στους γονείς σου θα τους σκοτώσω και μετά θα κάνω χειρότερα σε εσένα και στον αδελφό σου". Με έβαζε να βλέπω ταινίες πορνό και μετά ζητούσε να του κάνω τα ίδια. Δεν ήθελα να ζω» ισχυρίστηκε η 11χρονη.

Το μαρτύριο του κοριτσιού κράτησε δυο χρόνια. Η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς της την έστειλαν για διακοπές στα Χανιά, στους θείους της γιατί το παιδί απειλούσε να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ακολουθήσε η ανάκριση και πριν από λίγες ημέρες ο 60χρονος καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση για πολύ βαριές κατηγορίες.



Για βιασμό και για κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, για ασέλγεια κι αποπλάνηση παιδιού, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για προσβολή αιδούς κατά συρροή.

Ο δράστης κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, όμως το κορίτσι και στις δυο καταθέσεις του περιγράφει με σαφήνεια τα όσα σκληρά έζησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ